• سوال :

    با سلام اقای دكتر من دو روز قبل یك استكان چای سبز صبح خوردم و فردای اون روز در شب یه قرص اسپرین 80 خوردم . با خوندن چند مطلب تو نت شدیدا نگران شدم كه نكنه مصرف این دو یعنی چای سبز و اسپرین باعث خونریزی داخلی و جراحی و ... بشه . میشه راهنمایی كنید كه ایا مشكلی پیش میاد یا نه؟

    172 0 ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ مشاهده پاسخ
    نگران نباشید مشكلی بیش نمى آید ولی بدون تجویز پزشك دارو مصرف نفرمایید.
  • سوال :

    سلام اقای دکتر من دیورکوتیل مکل عمل کردم و اپاندیس دوسال پیش
    همسرم تقاضا رابطه از مقعدداره ایا مشکلی پیش میاد ؟

    157 4 ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ مشاهده پاسخ
    به علت جراحی قبلی مشكلی ندارد ولی در كل باید رابطه مقعدی محدود و با احتیاط باشد و توصیه نمى شود.
  • سوال :

    سلام!
    من دختری را میشناسم که 17 سال اش است. او به تازگی متوجه شده است که کیست ساده تخمدان طرف چپ دارد. و این کیست طبق سونوگرافی که شده بزرک شده است. نتیجه سنوگرافی:
    cm 6.34 L1/ cm 4.93 L2
    سوال من این است، آیا با دارو این کیست درمان خواهد شد؟/ اگر نه آیا بعد از جراحی به باروری او فرد آسیب میزند؟

    تشکر
    وسلام

    198 0 ۱۳۹۶/۱۲/۸ مشاهده پاسخ
    كیست تخمدان بیماری شایعی در خانمهاست،اكثرا با دارو درمان می شود،با جراحی باروری فرد باقی مى ماند.
  • سوال :

    با سلام و خسته نباشید ببخشید من سنگ کیسه صفرا به ابعاد 18 میلی متر و کبد چرب دارم و طبق تشخیص پزشک باید تحت جراحی کله سیستکتومی قرار بگیرم.سوالم از حضور شما اینه که در بدترین شرایط حداکثر زمان دوران نقاهت پس از جراحی چه مدت است؟؟؟

    242 0 ۱۳۹۶/۱۲/۳ مشاهده پاسخ
    در جراحی به روش لاپاروسكوپی،روز بعد از جراحی مرخص و تمام فعالیتهای عادی روزمره را بعد از حد اكثر ٤٨ ساعت بعد از جراحی مى توانید انجام دهید،٥-٧ روز بعد نیاز به ویزیت بعد از عمل دارید.
  • سوال :

    با سلام و خسته نباشید بنده چند وقت پیش یبوست های زیادی داشتم همرا با در د و خون البته خودم تو جه نمیکردم رفتم دکتر گفتن که شقاق هست پماد انتی هموروعید استفاده می کنم الان خیلی ببخشید مقعدم که نگاه می کنم چند تا تاول سیاه که برجسته هم نیستن میبینم که هنوز هم هستن که یک طرفش هست خواستم بدونم چه کار کنم این تاول ها نباشن در د و سوزش هم نداره فقط ظاهرش ای طوری هست شیاف تاثیر داره ممنون

    266 0 ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ مشاهده پاسخ
    بدون معاینه نمى توان اظهار نظر كرد،پماد انتی همورویید برای فیشر حاد مؤثر است و در فیشر مزمن درمانهای خاص لازم خواهد شد.
  • سوال :

    با سلام و خسته نباشید پسر 23 ساله ای هستم که ده روز پیش عمل اپاندوکتومی باز انجام دادم الانم شرایطم خوبه ولی دو روز هست که در قسمت جلو و کنار هر دو ران هایم احساس درد میکنم که بشدت حساس به لمس است. خواستم ازتون بپرسم ایا امکانش هست این درد به علت امبولی بوجود امده باشد یا دلیل دیگری دارد؟
    هر روز پیاده روی داشتم الانم شرایط شکمم خوبه ولی فقط درد ران گرفته ام و دسترسی هم به دکتر خودم ندارم ممنون میشم شما لطف بفرمایین جواب بدین. باتشکر

    213 1 ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ مشاهده پاسخ
    بدون معاینه نمى توان اظهار نظر كرد. ولی امبولی قطعا نیست.
  • سوال :

    سلام خسته نباشین. بنده ۲۶سالمه و حدودا یک ماهی هس طحالمو تخلیه کردم و از این موضوع ک اینده واسم خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد میترسم لطفا راهنماییم کنین.ممنون

    256 3 ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ مشاهده پاسخ
    واكسنهای مربوطه را باید بزنید و در صورت بروز هر نوع عفونت به پزشك خود اطلاع دهید كه طحال ندارید. مى توانید به زندگی عادی خود بپردازید و مشكلی نخواهید داشت.
  • سوال :

    سلام آقای دکتر من قصد عمل جراحی فتق گشاله ران سمت چپ به روش لاپاراسکوپی را دارم پیش یک جراح عمومی ولاپاراسکوپی رفتم ایشان گفتن مشکلی نیست ولی در این روش امکان برگشت بیماری بیشتره بهتره که باز عمل کنی و من رو دو دل کرد از یک متخصص دیگه سوال کردم گفت این روش جدیدو همه جراحها بلد نیستن مشکلی نداره میتونی عمل کنی.

    177 1 ۱۳۹۶/۱۱/۱۲ مشاهده پاسخ
    فرق زیادی بین دو روش نیست،مزیت زیادی برای لاپاروسكوپی در جراحی فتق وجود ندارد،درست گفته اند میزان عود در لاپاروسكوپی نسبت به ترمیم فتق با مش باز اندكی بیشتر است. شخصا به جز در موارد عود شده جراحی باز فتق با مش های جدید را ترجیح مى دهم ولی انتخاب با بیمار است.
  • سوال :

    سلام وقت بخیر ببخشید استفاده از اتاق ایزوله برای درمان سوختگی 80 درصد چقد می تونه مفید باشه و آیا این بیمار درصورت سالم بودن اعضای داخلی بدنش امکان بهبود داره؟

    162 0 ۱۳۹۶/۱۱/۸ مشاهده پاسخ
    چون این بیماران در معرض عفونت هستند ،اتاق ایزوله كمك مى كند،اگر چه خطر مرگ ومیر در این میزان سوختگی زیاد است ولی بیمارانی كه نجات پیدا كرده اند نیز وجود دارند.
  • سوال :

    سلام جناب دکتر من بعد از زایمان دوم در یک نقطه از شکمم احساس درب مزمنی دارم .آیا این درد میتواند از فتق باشد یا علت دیگر؟هرچند سونوگرافی و آزمایشات فقط ورم معده و میکروبی بودن را تایید میکند امادارو افاقه نکرده است.لطفا پاسخ دهید.با تشکر

    206 0 ۱۳۹۶/۱۱/۵ مشاهده پاسخ
    بدون معاینه و شرح حال دقیق نمى شود اظهار نظر كرد.
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به دكتر رامین خطیب سمنانی متخصص جراحى عمومى ولاپاروسكوپى پیشرفته دستگاه گوارش و غدد داخلى تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام