• سوال :

    اقای دکتر واقعا ممنونم از پاسخگوییتون...من نوبت جراحی گرفتم برای 23 مرداد ماه
    اما دکتر بهم گفتن که موقع جراحی مشخص میشه که بخیه میزنم یا نه و معمولا هم بخیه میزنم.
    از اونجایی که بشدت از جراحی باز وحشت دارم میخواستم بپرسم اگر تا روز جراحی که حدودا دو هفته دیگه هست من انتی بیوتیک مصرف کنم به اینکه بخیه بزنم کمکی میکنه؟چون یک جراح عمومی در اینستاگرام این رو به من پیشنهاد دادن.
    و یک سوال دیگه دارم اگر جراحی کردم ولی زخم رو باز گذاشتن این پانسمان های شدیدا دردناک تا کی ادامه دارن؟تا تمام دو ماهیی که زخم بسته میشه یا یک هفته تا ده روز؟این درد شدید پانسمان ها تا کی هست؟یعنی اگر کسی جراحی باز انجام داد تا زمانی مه زخم بسته میشه باید موقع پانسمان دردشو تحمل کنه؟
    من از چند نفر شنیدم برای تحمل درد پانسمان از اسپری بی حسی استفاده میکنن.تاثیری داره؟

    80 0 ۱۳۹۷/۵/۷ مشاهده پاسخ
    اگر زخم ترشح دارد،آنتی بیوتیك كمك مى كند وگرنه خیر،پانسمان دردناك ندارد،قطعا جراح شما نحوه ادامه درمان بعد از جراحی را به شما توضیح خواهند داد.
  • سوال :

    با عرض سلام و وقت بخیر ؛ببخشید آقای دکتر جنابعالی در حال حاضر جراحی،به ویژه جراحی دستگاه گوارش را در بیمارستان های عرفان و محب انجام میدهید ؟؟؟خیلی ممنون میشوم پاسخ بدهید.

    75 6 ۱۳۹۷/۵/۶ مشاهده پاسخ
    در محب خیر،به عنوان جراح مشاور برای بیماران بیمارستان محب در صورت درخواست جراح آن مركز حضور خواهم یافت. در بیمارستان عرفان و تهران كلینیك هستم.
  • سوال :

    سلام. دکترجان من عمل سنگ صفری به صورت لاپروسکوپی در پیش دارم و میخواستم بدونم تا چند روز نیاز به استراحت دارم.

    73 1 ۱۳۹۷/۵/۶ مشاهده پاسخ
    معمولا بعد از ٢-٣ روز فعالیتهای عادی را مى توانید انجام دهید.
  • سوال :

    ایا عمل برداشت الت تناسلی مردان وجود دارد؟ با تشکر بسیار

    71 1 ۱۳۹۷/۵/۶ مشاهده پاسخ
    بله،برای تغییر جنسیت و یا سرطانهای این ناحیه انجام مى شود.
  • سوال :

    سلام اقای دکتر خسته نباشید.چند روز پیش درباره مشکلم که فکر میکردم فیستول هست ازتون پرسیدم اما رفتم دکتر و گفتن که سینوس مویی هست.بدون ابسه و با سه سوراخ ریز...به نظر خودم زخم کوچیکیه اما گفتن کمی بزرگ هست و تغییر حالت کمی داده...کمتر از دو ماهه که دچار این مشکل شدم و روزانه مقداری ترشح داره خیلی درد نمیکنه فقط وقتی میخوابم احساس میکنم اون قسمتم کمی برامده شده و درد کمی میگیره...میخواستم بدونم با وجود این توصیفات امکان عمل به صورت بسته هست یا خیر؟چون من واقعا نمیخوام جراحی باز انجام بدم چون نه طاقتش رو دارم و دوره نقاهت طولانی تری داره و پانسمان های روزانه اش هم دردناکن.میخواستم بدونم میتونم بصورت بسته جراحی کنم و زخمم بخیه بشه؟
    راستش یک نفر به من جراحی با فلاپ رو پیشنهاد کرد ممکنه توضیح بدین این جراحی به چه صورته؟چقدر نسبت به جراحی بسته توی اتاق عمل گرون تر هستپ؟چون میخوام جراحی رو توی بیمارستان انجام بدم.اگر ممکنه پاسخ بدین چون من بیشتر از عمل از اینکه مجبور بشم جراحی باز کنم وحشت دارم و الان یک هفنه است اصلا بخاطر این موضوع ارامش ندارم و بشدت از جراحی باز وحشت دارم بخاطر شرایط بعد از عملش
    و راستی دکتر اگر من بخیه کنم حتما بخیه باز میشه؟اگر توی نشستن و راه رفتن رعایت کنم امکانش هست که بخیه ام باز نشه؟

    65 0 ۱۳۹۷/۵/۵ مشاهده پاسخ
    بدون معاینه نمى شود اظهار نظر كرد،امكان عمل بسته در غیاب عفونت انجام پذیر است. بستن با فلپ هم امكانپذیر است و چون بیمه ها پوشش نمى دهند كمتر انجام می شود ،٥٠٪؜ بیماران بعد از عمل بسته كاملا بسته مى ماند ولی آن عده ای كه باز هم مى شوند سرعت بهبودی بیش از روش باز است چون زخم جمع مى شود و زودتر ترمیم مى شود.
  • سوال :

    سلام خسته نباشید.من فیستول دارم البته این فیستول پایین کمرم و درون خط باسن هستش....من پیش یه متخصص داخلی رفته بودم برای یه مشکل دیگه ایشون فیستول رو هم معاینه کردن گفتن که یا جراحی میکنن یا یه امپول با بی حسی میزنن...
    میخواستم بدونم این امپول با بیحسی چه جوریه؟توی زخم میزنن؟و اینکه بنظرم امپول زدن توی زخم باید خیلی دردناک باشه.
    و اینکه اگر نیاز به جراحی باشه حتما باید میتونم لیزری اینکارو انجام بدم؟ممنون

    59 2 ۱۳۹۷/۴/۳۱ مشاهده پاسخ
    بدون معاینه نمى توان نظر داد،احتمالا دچار سینوس هستید و نه فیستول،آمپول زدن در زخم بی معناست.
  • سوال :

    سلام اقای دکترمن اضافه وزن دارم 36کلیومیتونم معده موعمل کنم یان
    باتشکر

    81 0 ۱۳۹۷/۴/۲۸ مشاهده پاسخ
    باید مشاوره و معاینه شوید تا بتوان اظهار نظر كرد.
  • سوال :

    سلام بر شما
    من دختری ۲۸ ساله و مجرد هستم از حدود یک هفته پیش درد در ناحیه پایین سینه سمت راست احساس کردم٬ در شدید تر شد و به پزشک مراجعه کردم٬ وزشک عمومی پس از معاینه و مشاهده تورم تشخیص داد که دنده من دچار شکستگی شده. اما به علت اینکه این مورد برای خودم قابل قبول نبود به پزشک دیگری مراجعه کردم و برای من آزمایش سونوگرافی نوشتن که نتیجه ریپورت به شرح زیر می باشد:

    بافت فیبروگلندولار افزایش یافته و اکوژن در پستان ها با ارجحیت در upper outer quadrant مشاهده شد.
    نیپل نمای طبیعی داشت.
    ضخامت پوست و نسج زیرجلدی طبیعی است.
    لنف نودهای متعدد با نمای Reactive در آگزیلاری دو طرف دیده شد.
    تصویر کیست به ابعاد 4.5x3mm در رتروارئولار سمت راست همراه با بوردر کلسیفیه دیده شد.
    BIRADS II

    درد انقدر زیاد شده که مجبور هستم مسکن مصرف کنم برای خوابیدن. لطف نظر خودتون بفرمایید.

    81 0 ۱۳۹۷/۴/۲۵ مشاهده پاسخ
    بدون معاینه نمى توان اظهار نظر كرد ولی سونوگرافی نكته نگران كننده ندارد.
  • سوال :

    در ناحیه کمر حدود s مهره کمری دچار خونریزی شدم شباهت زیادی به کیست مویی دارد ایا همه کیست ها باید عمل جراحی کرد؟ بعد عمل چند روز دوران نقاهت داره برای من ورزشکار چند روز دوری از ورزش؟

    81 0 ۱۳۹۷/۴/۱۸ مشاهده پاسخ
    سینوس بدون جراحی بهبود نمى یابد،دوره نقاهت وابسته به وسعت سینوس خواهد بود. غالبا بعد از دو هفته فعالیتهای ورزشی بلا مانع است.
  • سوال :

    سلام، شما هموروئید را با لیزر عمل میكنید؟ آیا بعد از عمل احتباس ادراری ایجاد میشود؟ ( نمیخواهم از سوند استفاده كنم) آیا احتمال عود مجدد وجود دارد؟ با سپاس ( من مرد هستم)

    77 1 ۱۳۹۷/۴/۱۶ مشاهده پاسخ
    بله،احتمال وجود دارد،بستگی به درجه همورویید دارد،ولی شانس عود كم است.
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به دكتر رامین خطیب سمنانی متخصص جراحى عمومى ولاپاروسكوپى پیشرفته دستگاه گوارش و غدد داخلى تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام