• سوال :

    سلام آقای دکتر. آیا تغدیه سالم شامل مصرف کافی میوه و سبزیجات، در کاهش احتمال وقوع آپاندیَسیت موثر است؟ با توجه به اینکه بسیاری از بیماریهای گوارشی، پیشگیری قطعی ندارند ظاهرا،آیا در مورد آپاندیسیت اان اقدامات پیشگیرانه وجود دارد؟ اضمنا، آیا محدوده سنی وقوع مشخصی دارد این موضوع؟

    24 0 ۱۳۹۷/۶/۹ مشاهده پاسخ
    خیر،هیچ روشی برای پیشگیری از آپاندیسیت وجود ندارد.
  • سوال :

    سلام اقای دکتر ببخشید دوباره مزاحمتون شدم قبلا که مسیج دادم خدمتتون تمام شرایط و پدرمو توضیح دادم پدر من که هرنی اینگوینال چپ داشت اگه همیشه فتق بند استفاده کنه خوب میشه ومشکلی براش پیش نمیاد ؟ وجراحی نکنه خطر داره براش یانه ؟ اگه جراحی کنه تشخیص شما هم همینطوره که ریسکش زیاده و عملش موفقیت امیزه یا نه؟ ایا روش لاپراسکو پی بیهوشی کامل میشه یا موضعی؟ روشی هست که خطری نداشته باشه وسلامتیشوبدست بیاره لطفا کامل توضیح بدین مرسی از لطفتون

    50 0 ۱۳۹۷/۶/۶ مشاهده پاسخ
    اگر ریسك جراحی بالاست و با فتق بند مشكلی ندارند،نیاز به جراحی نیست،با لاپاروسكوپی ریسك بیشتر است و برای ایشان توصیه نمى شود.
  • سوال :

    سلام خسته نباشید. پدرمن 81 سالشه ،ناراحتی قلبی و پروستات وفشار داره. روزانه نصفی قرص وارفارین مصرف میکنه داروی تامسولوسین وفیناید 5 پروستات و قرص فشار لوزار 25 روزی یک عدد استفاده میکنه و یه روز در میان نصف دیگوکسین. الان دو هفتس مبتلا به فتق اینگوینال شده به چند جا مراجعه کردیم واسه جراحی ،اما اب پاکی رو ریختن دستمون وگفتی عملش خطرناکه وموقع بیهوشی از دست میره ویا خونریزی میکنه الان فتق بند چپ استفاده میکنه .خب بنظر شما ما چکار کنیم که پدرم سلامتیشو بدست بیاره ؟ نظر وتشخیص شما چیه؟ ایا لاپراسکوبی هم جواب نمیده ؟ ما چکارکنیم خواهش میکنم جواب بدین. ممنون از لطفتون.

    52 0 ۱۳۹۷/۶/۴ مشاهده پاسخ
    اگلا متخصص قلب و بیهوشی اجازه عمل بدهند با قبول ریسك و خطرات احتمالی مى توان جراحی كرد.
  • سوال :

    سلام اقای دکتر خسته نباشید.
    من حدود دو ماهو نیم کیست مویی داشتم به مدت بیست روز انتی بیوتیک مصرف کردم و الان هیچ اثری از این کیست به جز یکی دوتا سوراخ خیلی ریز نیست.حتی ردش هم نمونده و بسته شده.من از یک جراح پرسیدم ایشون به من گفتن که اگر زخم کاملا خوب شده نیازی به جراحی نیست و احتمال عودش هم فقط ده درصده.میخواستم بدونم واقعا همینطوره؟چون من دوشنبه نوبت عمل داشتم.
    و اینکه اگر عمل کنم با ای شرایط امکان بخیه کردن هست؟

    69 0 ۱۳۹۷/۵/۲۵ مشاهده پاسخ
    اگر علامتی ندارید،با مراعات كوتاه نگه داشتن موهای ناحیه،اجتناب از نشستن های طولانی بیش از یك ساعت بطور ممتد،شستشوی روزانه ناحیه مى توان از جراحی اجتناب كرد. با معاینه دقیق،بهتر مى توان نتیجه گیری كرد.
  • سوال :

    سلام. آقای دکتر برای من قرص تاموکسیفن تجویز کردید ۱۵ روزه که این دارو رو مصرف میکنم. دوره قاعدگی من ۷ روز طول میکشه اما این ماه ۴ روزه شد. میخواستم بدونم عارضه این داروست یا نه؟

    51 0 ۱۳۹۷/۵/۲۴ مشاهده پاسخ
    بله،نگران نباشید.
  • سوال :

    سلام اقای دکتر من باقد ۱۵۷ ووزن ۹۷ کیلو می توانم عمل اسلیو انجام بدهم اگر بیمه تکمیلی این مورد را قبول کند شما بامعرفی نامه بیمه عمل انجام می دهید ودر کدام بیمارستان ها عمل انجام می دهید

    41 0 ۱۳۹۷/۵/۲۴ مشاهده پاسخ
    اگر بیمه معرفی نامه بدهد و با ویزیت و مشاوره برای این جراحی مناسب باشید. قابل انجام است،من در بیمارستانهای،تهران كلینیك،عرفان و میلاد این اعمال را انجام مى دهم.
  • سوال :

    سلام اقای دکتر من حدود 30 کیلو اضافه وزن دارم ونسبت به عمل شکم ترس دارم میشه کمی توضیح بدید ایا این عمل رو انجام بدم یانه چقدرخطرناکه

    55 1 ۱۳۹۷/۵/۲۲ مشاهده پاسخ
    نیاز به ملاقات حضوری،دانستن قد و عادات غذایی و.... می باشد.
  • سوال :

    سلام وقت بخیر خاتمی هستم 52ساله که حدود سن 18 سالگی زخم معده و خونریزی شدید معده داشتم به تدریج بهبود پیدا کرد و در حال حاضر با قد 148 حدود 100 کیلو هستم. با توجه به مشکلات قلبی ، ریوی و زانو درد شدید که دارم ، تمامی پزشکان بر پایین آمدن وزنم تاکید دارنذد. لازم به ذکر است چتدین مرتبه با رژیم غذایی وزنم تا16 کیلو پایین امده ولی با قطع رژیم غذایی،مجددا از وزن قبلی هم اضافه تر شدم . با توجه به این شرایط شما چه راه حلی را پیشنهاد می کنید؟؟؟.

    48 0 ۱۳۹۷/۵/۲۲ مشاهده پاسخ
    باید معاینه و مشاوره شوید.
  • سوال :

    سلام. وقتتون بخیر. ببخشید من اواخر مرداد ماه وقت عمل جراحی لامپکتومی دارم. خیلی استرس دارم تا حدی که شیها نمیتونم بخوابم میخواستم بپرسم میتونم آرام بخش خفیف مصرف کنم؟

    41 1 ۱۳۹۷/۵/۲۱ مشاهده پاسخ
    بله منعی ندارد.
  • سوال :

    آقای دکتر سلام. من دوهفته پیش عمل لاپاروسکوپی کیسه صفرا داشتم. الان گاهی احساس درد در پشتم دارم درست مثل زمانی که عمل انجام نداده بودم، آیا طبیعی است؟

    51 0 ۱۳۹۷/۵/۱۹ مشاهده پاسخ
    بدون معاینه نمى شود اظهار نظر كرد،مرجح است با پزشك معالج خود مشورت نمایید.
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به دكتر رامین خطیب سمنانی متخصص جراحى عمومى ولاپاروسكوپى پیشرفته دستگاه گوارش و غدد داخلى تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام