• سوال :

    با سلام وقت بخیر چند سوال در رابطه با جراحی اسلیو معده داشتم اگر ممکن هست منو راهنمایی بفرمایدد. من قدم 170 و وزن 110 کیلو هستم 28 سال سن دارم میخواستم بدونم میتونم تحت این جراحی در بیمارستان میلاد با پوشش بیمه قرار بگیرم؟ با توجه به اینکه بی ام ای من کم تر از 40 هست . یه نکته دیگه اینکه من 4 بار جراحی استخوان پا داشتم و3 سال دستگاه الیزاروف در پام بوده و همچنان مشکلات شدید ارتوپدی دارم آیا این موضوع تاثیری در پذیرفته شدن من جهت کاندیدای جراحی با بیمه دارد؟ پیشاپیش از توجه شما قدر دانی میکنم با تشکر فاطمه ایجی

    140 0 ۱۳۹۶/۱/۳۱ مشاهده پاسخ
    سلام،بایدبه دفتر اسناد پزشكی تأمین اجتماعی با معرفینامه مراجعه نمایید و اگر تأیید كردند،كار را ادامه دهید.
  • سوال :

    سلام وخدا قوت.۵روز پیش برادرم انسداد روده داشت وعمل کرد و ۲ روزه که ترخیص شده و آوردیمش منزل.موقعی که به خودش فشار میاره یا تحرک داره از بخیه های زیر نافش خونابه چرکی ترشح میشه .لطفا راهنمایی بفرمایید دلیلش چیه و خطری داره یا نه.ممنون

    135 0 ۱۳۹۶/۱/۳۰ مشاهده پاسخ
    به بیمارستان مربوطه یا پزشك معالج مراجعه نمایند تا بررسی گردد،گاهی اقدام سرپایی و گاهی نیاز به بستری مى شود.
  • سوال :

    سلام خسته نباشید -آقای دکتر مرسی سایت خوبتون-من دختری 25 ساله هستم و بواسیر خیلی کوچیکی دارم و کلا 5-6 بار رابطه ی مقعدی داشتم و مشکلی که الان دارم کنترل باده رودم رو ندارم و خیلی اذیتم میکنه و باعث خجالتم میشه-میتونید کمکم کنید-واقعا شرایط بدی دارم-یک دنیا ممنون

    184 3 ۱۳۹۶/۱/۲۹ مشاهده پاسخ
    باید تحت معاینه و بررسی های لازم برای عملكرد دریچه مقعدی قرار بگیرید. احتمال آسیب دریچه در اثر رابطه مقعدی وجود دارد.
  • سوال :

    با سلام:خانمی 40 ساله ام.دچار گاستریت مزمن معده و ازوفاژیت گرید1 می باشم طبق نظر فوق تخصص گوارش به مدت 5 ماه از قرص پنتو پرازول 20 استفاده کردم ایشان دسستور پی اچ متری دادند که من انجام ندادم به مدت 20 روز دارو را قطع کردم دچار معده درد و سوزش سر دل شدم البته تمام ازمایشاتی که برایم انجام دادند خوب بوده و مشکل را عصبی دانستند به فوق تخصص دیگری مراجعه کردم ایشان گفتند پی اچ متری نمی خواهد دوباره برای سه ماه برایم پانتوزول 40 نیکومید روزی یکی و رانتیدین 150 روزی یک عدد و نورتریپتیلین 10 روزی یکی تجویز نمودند حال سوالم از محضر جنابعالی اینست که می توانم این داروها را بعد سه ماه یکدفعه ای قطع کنم این موضوع بسیار ذهنم را مشغول کرده چون می ترسم بعد از اتمام سه ماه دارو وکم نکردن دوز ان اسید معده ام مانند دفع قبل با شدت بیشتری ترشح شود لطفا مرا راهنمایی کنید چون دکترم بمن گفتند دیگه نیا اگه درد داشتی بیا ولی نگفتند چطوری دارو(پانتوزول و رانتیدین) را کم کنم .در ضمن به حرف کدام دکتر که هردو فوق تخصص اند در مورد پی اچ متری عمل کنم.با سپاس

    123 0 ۱۳۹۶/۱/۲۷ مشاهده پاسخ
    با پزشك خود مشورت نمایید،مصرف همزمان پنتازول و رانیتیدین علمی نیست،با متخصص گوارش دیگری مشورت نمایید. رانیتیدین را قطع نمایید ولی پنتازول را با نظر پزشك گوارش قطع نمایید.
  • سوال :

    سلام و عرض ادب ؛ من یکبار حضوری بیمارستان میلاد برای بای پس معده خدمتتان رسیده بودم که گفتید باید BMI من حداقل 40 باشد که الان 39 می باشد ؛ با توجه به دردهای زانو و مشکلات مفصلی که جزو موارد استثنایی برای BMI زیر 40 می باشد می توان در بیمارستان میلاد این علم یا عمل اسلوب معده انجام داد؟

    112 0 ۱۳۹۶/۱/۲۱ مشاهده پاسخ
    اگر بیمه قبول نماید بله.
  • سوال :

    سلام ،من حدود ۹ماه قبل رابطه پرخطر داشتم و چندروز قبل تست
    Anti HIV 1&2
    دادم و نتیجه هم منفی شد ،سوالم اینه آیا این نتیجه صددرصدهستش؟خیلی نگرانم،ممنون میشم پاسخ رو ایمیل کنید،باتشکر

    147 0 ۱۳۹۶/۱/۱۷ مشاهده پاسخ
    نگران نباشید،بعد از این مدت قابل اعتماد است،بعد از این مراقبت فرمایید. برای آگاهی بیشتر با متخصص عفونی مشورت نمایید.
  • سوال :

    سلام. خسته نباشید. شخصی مشکوک به سرطان معده هست، میخواد از بیمارستان میلاد وقت بگیره. میخواستم ببینم در تخصص شما هست؟ وقت بگیره؟ برای آزمایش و چکاب ... ممنونم برای پاسخگویی.

    125 0 ۱۳۹۶/۱/۱۶ مشاهده پاسخ
    بله،باید اول اندوسكوپی شوند.
  • سوال :

    سلام اقای دکتر ایا در کسی که مشکوک به اپاندیس است مقدار wbc پایین میاید یا خیر؟؟ ممنون

    111 0 ۱۳۹۶/۱/۱۶ مشاهده پاسخ
    معمولا بالاست،مگر آپاندیس پاره شود و عفونت بر سیستم دفاعی بدن غلبه نماید،مقدارwbc به تنهایی ارزشی در تشخیص التهاب آپاندیس ندارد.
  • سوال :

    سلام خانم 38 ساله هستم که یک سال است فهمیدم سنگ کیسه صفرا دارم. در این یک سال چهار بار درد داشتم که به مسکن وریدی آروم میشم. سنگهای من حدود سه تا چهار میلیمتر است. آیا من باید عمل کنم. هر دکتری نظری متفاوت میده. واقعا گیج شدم کار درست چیه؟

    140 0 ۱۳۹۶/۱/۱۵ مشاهده پاسخ
    بله سنگ علامتدار خصوصا درسنشما حتما نیاز به جراحی دارد.
  • سوال :

    سلام آقای دکتر . ببخشید این موقع مزاحمتون شدم. من چند سال از چاقی رنج میبرم. خیلی رژیم گرفتم از کپسول های زیادی استفاده کردم .ولی بعد از زایمانم دوباره وزنم برگشته. واقعا خسته شدم. برای 14 فروردین وقت گرفتم. میتونم بپرسم شما عمل در مورد چاقی انجام میدین؟

    131 0 ۱۳۹۶/۱/۱۲ مشاهده پاسخ
    یله
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به دكتر رامین خطیب سمنانی متخصص جراحى عمومى ولاپاروسكوپى پیشرفته دستگاه گوارش و غدد داخلى تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام